לקבלת פרטים נוספים חייגו:

אתם מוזמנים ליום פתח לקראת פתיחת הקורס

"מזון לנפש"

המשמעות הפנימית של המזונות

תשוקת האדם למזון כלשהו, מעידה על הצרכים הרגשיים שלו ועל צרכים התפתחותיים בנוגע לעתיד שלו.

לכל מזון יש תכונות רוחניות ונפשיות ייחודיות.
המהות הפנימית של המזון משתקפת בצבע שלו, מבנה וטקסטורה, טעם, למשל מזון קר מעיד על איכות נפשית מסויימת אצל האדם לעומת מזון חם.
תשוקה למזון מתוק, מלוח חריף ועוד משקפת מחסור רגשי ומלמדת על נטיית הנפש.

התאמה נכונה של כל האיכויות המדוייקות של המזון תעניק לנו כלים פרקטיים לטיפול בבעיות בריאותיות שונות באמצעות food therapy.

למי מיועדת תכנית הלימודים:

לכל אדם הרוצה להבין כיצד התשוקות או הרגישויות שלו כלפי מזונות מסויימים מעידים על החסרים או הצרכים הרגשיים ולכוון אותנו לשורש הבעיה הבריאותית

למטפלים בגישות שונות הרוצים להבין את המשמעות הפנימית של המזון לצורך אבחון הוליסטי מדויק ולהדריך בהתאם את המטופלים שלהם.

למי זה מתאים ?

אצלנו תקבלו את מסלול הלימודים הרחב והמקיף ביותר 

תוכנית לימודים ייחודית

כ-2400 שעות אקדמאיות.
לימוד הומאופתיה - התכנית נבנתה ע"פ דרישות האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית והיא עומדת בסטנדרטים בינלאומיים של האגודות הבינלאומיות להומאופתיה כבר 35 שנה.

הכשרה קלינית (סטאז')

מהשנה השנייה תוכלו להצטרף לצפייה קלינית במרפאות של מורי בית הספר
והחל מהשנה השלישית תתחילו לקבל מטופלים אחד על אחד, בליווי צמוד של צוות ההוראה.

צוות מורים ומרצים

בחרנו בקפידה עבורכם את צוות המורים הטוב ביותר מבכירי ההומאופתים בארץ רובם הם בוגרי בית הספר שלנו, אשר המשיכו והשתלמו בלימודי המשך ברחבי העולם ויתנו לכם משפע הידע שהם רכשו.

קורס תזונה

תוכנית שמשלבת לימודי תזונה ברמה הגבוהה ביותר עם הידע הכי עדכני וחדשני בתחום. התמחות ייחודית בניתוח בדיקות מעבדה, טיפול תזונתי בקשב וריכוז, חרדה ודיכאון. את הקורס מעביר רון יפה, נטורופת ומומחה לרפואה פונקציונלית.

הצטרפו אלינו,

בנוסף תקבלו כלים שיאפשרו לכם להתאים למטופלים את המזונות שעליהם לאכול כדי לתחזק את חיוניות הגוף לא רק בפן הפיזי אלא גם בפן הרגשי והרוחני.

להרשמה ליום הפתוח, השאירו פרטים

את הקורס יעביר ההומאופת ומפתח השיטה קובי נחושתן

קובי נחושתן
מבכירי ההומאופתים בישראל

חוקר ומלמד את נושא גוף נפש מזה 35 שנים. ​כתב ספרים בנושאי גוף נפש מבכירי ההומאופתים בישראל. עוסק ומלמד הומאופתיה ורפואה סינית שנים רבות בישראל ובספרד, הודו, ארה"ב, אנגליה, יוון.

מרצה אורח
ד"ר חיים רוזנטל
מיייסד בית ספר להומאופתיה

מבכירי ההומאופתים בישראל, ראש בית הספר הישראלי להומאופתיה ותזונה. רופא (MD) והומאופת בכיר. ייסד את ביה"ס הישראלי להומאופתיה ותזונה לפני 35 שנים והכשיר את מרבית ההומאופתים בישראל

דוגמאות לנושאים שיילמדו בקורס :

המזון מורכב משלושה "אבות מזון": פחמימות, חלבונים ושומנים. על פי שלושת אבות המזון, מוגדרים אם כן, שלושה טיפוסי יסוד:

במהלך הקורס נפרט הרבה יותר על כל טיפוס.

רגישות ואלרגיות למזונות שונים:

אלרגיות לסוגי מזון שונים- מעידה על חוסר יכולת של האדם להכיל את האנרגיה הרוחנית של אותו המאכלנלמד כיצד לטפל במצבים כאלה.

חלב- משמעותו הזנה ראשונית מהאם, מהי האיכות האמהית עבורנו.

נלמד להבין מה המשמעות של החמרה מחלב - קיים קונפליקט עם האנרגיה האמהית.

אדם שנמשך לחלב קר - המשמעות צורך באמא אבל מרחוק אדם שנמשך דווקא לחלב חם - רוצה את האנרגיה האמהית אבל במגע קרוב וחם יותר.​

אלו רק דוגמאות ספורות לתוכן העשיר שיילמד בקורס.

לפי התשוקה של אדם למזון מסוים, ניתן לדעת מה הם היסודות הנפשיים הפעילים בו כעת, מהם הם הגורמים החיצוניים המשפיעים על מבנה אישיותו ומהם הצרכים הנפשיים העכשוויים של אותו אדם וכך נוכל להתאים לאדם את המזונות הנכונים לצורך חיזוק תכונות נפש מסוימות להן הוא זקוק באותה העת.

"מזון לנפש"

המשמעות הפנימית של המזונות

אתם מוזמנים למסע מרתק, לימודי והתנסותי בקורס ייחודי מסוגו בעולם!

להרשמה ליום הפתוח - השאירו פרטים

© כל הזכויות שמורות ל- בית הספר הישראלי להומאופתיה ותזונה

דילוג לתוכן