לכל מזון יש תכונות רוחניות ונפשיות ייחודיות.
המהות הפנימית של המזון משתקפת בצבע שלו, מבנה וטקסטורה, טעם, למשל מזון קר מעיד על איכות נפשית מסויימת אצל האדם לעומת מזון חם.
תשוקה למזון מתוק, מלוח חריף ועוד משקפת מחסור רגשי ומלמדת על נטיית הנפש.
התאמה נכונה של כל האיכויות המדוייקות של המזון תעניק לנו כלים פרקטיים לטיפול בבעיות בריאותיות שונות באמצעות food therapy.
אצלנו תקבלו את מסלול הלימודים הרחב והמקיף ביותר
כ-2400 שעות אקדמאיות.
לימוד הומאופתיה - התכנית נבנתה ע"פ דרישות האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית והיא עומדת בסטנדרטים בינלאומיים של האגודות הבינלאומיות להומאופתיה כבר 35 שנה.
מהשנה השנייה תוכלו להצטרף לצפייה קלינית במרפאות של מורי בית הספר
והחל מהשנה השלישית תתחילו לקבל מטופלים אחד על אחד, בליווי צמוד של צוות ההוראה.
בחרנו בקפידה עבורכם את צוות המורים הטוב ביותר מבכירי ההומאופתים בארץ רובם הם בוגרי בית הספר שלנו, אשר המשיכו והשתלמו בלימודי המשך ברחבי העולם ויתנו לכם משפע הידע שהם רכשו.
תוכנית שמשלבת לימודי תזונה ברמה הגבוהה ביותר עם הידע הכי עדכני וחדשני בתחום. התמחות ייחודית בניתוח בדיקות מעבדה, טיפול תזונתי בקשב וריכוז, חרדה ודיכאון. את הקורס מעביר רון יפה, נטורופת ומומחה לרפואה פונקציונלית.
חוקר ומלמד את נושא גוף נפש מזה 35 שנים. כתב ספרים בנושאי גוף נפש מבכירי ההומאופתים בישראל. עוסק ומלמד הומאופתיה ורפואה סינית שנים רבות בישראל ובספרד, הודו, ארה"ב, אנגליה, יוון.
מבכירי ההומאופתים בישראל, ראש בית הספר הישראלי להומאופתיה ותזונה. רופא (MD) והומאופת בכיר. ייסד את ביה"ס הישראלי להומאופתיה ותזונה לפני 35 שנים והכשיר את מרבית ההומאופתים בישראל